Uslovi Korišćenja

Vaša podaci su potpuno sigurni

Sajt www.jasminakosanovic.rs ceni Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brine i maksimalno poštuje načelo zaštite privatnosti.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije. Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od najvećeg značaja za nas. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa sajtom www.jasminakosanovic.rs usklađene sa zakonima naše zemlje i Evropske unije.

www.jasminakosanovic.rs će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije, kako bi vam omogučio  pristup posebnim informacijama  i sadržajima, kao i za komunikaciju sa vama.

Saradnici udruženja u www.jasminakosanovic.rs su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.

Automatski zabeležene informacije i „Cookies“, koje se ne smatraju  ličnim informacijama (broj poseta sajtu, prosečno vreme na sajtu, stranice koje otvarate i sl.) koriste se isključivo za održavanje i poboljšanje funkcionalnosti našeg sajta i ni na koji način ne razmatraju vaše lične podatke.

Sve posredovane informacije su sigurne, i ni pod kojim uslovima neće biti ustupljene trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa www.jasminakosanovic.rs.

Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o posetiocima sajta/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Korisnicima se daje mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke, da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Vaše pravo na informacije koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa vašim privatnim podacima možete ostvariti upučivanjem zahteva na adresu info@jasminakosanovic.rs i u najkraćem roku ćemo Vas obavestiti koji od vaših ličnih podataka su prikupljeni tokom posete www.jasminakosanovic.rs sajtu.

Prilikom unošenja podataka pri prijavljivanju, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Vaša poseta na našem sajtu je potpuno bezbedna!

Svi podaci vezani za Vašu posetu na našem sajtu su potpuno bezbedni.