O Meni

O Meni

Da li verujete u ljubav,
čaroliju transformacije i radost otkrivanja sebe?

Drago mi je da smo se prepoznali na ovom mestu gde sve što smo Mi je magično, vredno i moguće.

Deca su blago koje nam je dato, kako bi nas stalno podsećala sa kakvog smo izvora svi mi potekli. Oduvek sam bila fascinirana kako snažno deluju na moje biće. Putujući kroz život i prolazeći kroz raznorazne mračne stanice, moju dušu su osvetljivali najače njihovi osmesi.

Nije bilo bitno čija su to bila deca (jer sve su to naša deca), nekako smo se uvek razumeli kroz pogled i taj osmeh. Ta njihova bezuslovna ljubav me je dovela do ovoga što danas živim.

Roditelji su me uvek podsticali da tragam za odgovorima, zato sam postala večiti tragalac životnih istina, mudrosti voljenja i slobode postojanja.

Tata mi je pokazao izvore znanja koja prevazilaze granice ljudskog uma, snagu stvaranja bez granica i hrabrost da uvek budem ono što jesam.

Majčina ljubav je bila toliko velika da mi je dozvolila da budem čudno dete, a zato je čarolija danas način mog života. Stalno me je podsećala, na moju unutrašnju svetlost, govoreći: “Jasmina, kada upališ sve svoje unutrašnje fenjere, ceo svet je osvetljen”.

Oboje su brzo pohitali među oblake ali znam da su tu svakodnevno sa mnom.

Zahvalna sam Vam na svim darovima.

Posebno sam Vam zahvalna na najvećem bogatstvu koji ste mi ostavili a to je moja sestra. Večni saputnik, inspiracija, ljubav, muzika i radost mog života.

Tako sam prirodno završla na studijama pedagogije, gde sam izučavala puteve razvoja dece, roditelja i porodice. 5 godina sam bila stručni saradnik u Beogradskim državnim vrtićima, gde sam više bila usmerena na podršku roditeljima, koja me dalje vodi putem porodičnog terapeuta.

Tu oktrivam dinamiku porodičnih sistema, snagu i važnost predaka, običaja, rituala kao i polje porodice. Otkrivam i duhovnost kao put duše, kao i naša predhodna iskustva sa kojim smo došli na planetu Zemlju.

Hvala svim mojim znanim i neznanim precima i pretkinjama.

Ubrzo u praksi uviđam da je neophodno obuhvatiti čovek sa različith nivoa (energetski, emotivni, mentalni, fizički i duhovni) zbog čega ulazim u svet čarobnih biljaka – Bahovih esencija i isceljivanja životnom energijom “pranom”.

Nova znanja su svuda oko nas, radujem se otkrivanju, i menjanju jer to je ono što nas čini ljudima koji više vole, veruju i žive kao slobodna bića u punoj svojoj snazi.

Mogu Vas podržati da upoznate sebe kao Vaš:

Diplomirani pedagog

Oktrijmo kako mоžemo biti najbolji roditelj sebi i našoj deci

Terapeut porodičnih konstelacija

Budimo sretan i prosperitetan predstavnik naše porodice, uz duboko poštovanje i zahvalnost našem porodičnom nasleđu

Bahov praktičar

Biljke u Bahovim kapima su naša nežna emotivna podrška za naše svakodnevne izazove

Prana praktikant

Blagodeti životna energije „Prane“ podražavaju naš energetski balans

Hvala milom Bogu, Univerzumu, majci Zemlji, svim svecima, svetim Arhanđelima i Anđelima i svim duhovnim učiteljima.

Nakon godina privatne prakse, individualnih terapija, grupnih radionica porodične terapije, stečenih znanja kod različitih učitelja, osmišljavam svoj sveobuhvatan pristup koji holistički obuhvata čoveka po meri njegovog srca.

Žiivot me je doveo do važnog saznanja da sve počinje i završava se u nama, da smo odgovorni za naš život i da imamo blagoslov da od njega napravimo čudo. Bez izgovora i oklevanje nežno i sa ljubavlju budimo najbolji roditelj, partner, direktor i prijatelj sebi. Ne zaboravimo da delimo i širimo ljubav porodici, prijateljima, zajednici, svetu i životu.

Drago mi je što smo se ovde sreli, radujem da idemo dalje zajedno na nekom od mojih programa i u naše Srećno novo!!